Wegens de aanhoudende drukte zijn wij telefonisch helaas minder goed bereikbaar. Wij vragen u vriendelijk een mail te sturen.

Zonnepanelen


 In 2001 opgericht in het koude Ontario in Canada. Met een netwerk van in maar liefst 150 landen, is Canadian Solar uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van PV-systemen wereldwijd. In totaal heeft Canadian Solar maar liefst 36 GW aan zonnepanelen gefabriceerd en geleverd. 


Voordelen

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • Optimale opbrengst door de laatste technologie.

Nadelen

 • Prijs is gemiddeld vergeleken met andere grote fabrikanten.

 

Watt piek range 400 - 410
Productgarantie 25  jaar

Opbrengstgarantie 25 jaar

Solar Fabrik is een kleinere Duitse fabrikant die zich richt op de compactere panelen. Panelen worden steeds groter en dat is niet altijd gunstig voor de Nederlandse daken.

Voordelen

 • Scherpe prijs voor een goed product.
 • Bieden de traditionele producten aan.

Nadelen

 • Hebben niet de laatste wattages.

 

Watt piek range  370 
Productgarantie 15  jaar

Opbrengstgarantie 25  jaar

AEG voornamelijk bekend van de consumenten electronica waaronder witgoed. Levert sinds een langere tijd ook zonnepanelen. De bekende kwaliteit wordt hierbij ook erkent door de markt. Kortom een goed product voor de bijpassende prijs.

 

Voordelen

 • Goede garantie.
 • De laatste technieken met zwarte panelen.

Nadelen

 • Het heeft een stevig prijskaartje. 

 

 

Watt piek range 370 - 400

Productgarantie 20 - 25 jaar

Opbrengstgarantie 25 jaar

Zonnepanelen bedrijf met vakkundige installatie

Bij Zoekomst combineren we topkwaliteit met een uitmuntende service. Niet voor niets bevelen onze klanten ons aan met een 9,4 uit meer dan honderd beoordelingen. Wilt u ook overtuigd worden, wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.

Zonnepanelen installateur Zoekomst
Zonnepanelen bedrijf Zoekomst
Zonnepanelen bedrijf Zoekomst installatie

Installateur van volwaardige zonnepanelen

Ons assortiment is geselecteerd op een aantal belangrijke pijlers

 • Rendement van de zonnepanelen met een Watt piek range vanaf 360 wp.
 • Opbrengstgarantie van minimaal 25 jaar
 • Productgarantie tot wel 30 jaar

Slimme investering, zeker nu stroom weer duurder wordt

De energieprijzen stijgen al een aantal jaren op rij en het einde is niet in zicht. Wilt u meer grip op uw energierekening, dan is zelf opwekken een slimme keuze. Daarnaast kunt u vaak de BTW terugvragen, waardoor u dus 21% terugkrijgt van uw investering. Zoekomst kunt u hierin adviseren.

Waar plaatsen?

Zonnepanelen worden meestal op daken geplaatst aan de meest zuidelijke kant. Daar waar de zon het langst schijnt, maar het is ook mogelijk om panelen te plaatsen op andere constructies die draagkrachtig genoeg zijn. Zoekomst kunt u hierin adviseren. Wij komen graag langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden op uw dak.

Waar moet u op letten?

Zonnepanelen die met schaduw bedekt worden, zullen minder renderen. Denk hierbij aan schoorstenen, bomen en andere objecten. Optimizers zijn hier een goede uitkomst. Zij zorgen ervoor dat het zonnepaneel apart geschakeld wordt en het rendement van het andere zonnepaneel niet benadeelt.

Onderhoud van zonnepanelen

Zoekomst biedt een pakket aan voor het onderhoud van uw zonnepanelen. Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen. Mocht u vragen hebben betreft het onderhoud van de zonnepanelen, kunt u contact opnemen met ons.

Gunstiger energielabel!

Zonnepanelen op uw dak, hebben een zeer gunstig effect op uw energielabel. Wist u dat het zelfs niet mogelijk is om een energielabel A te krijgen, wanneer u geen zonnepanelen heeft? Een sterk energielabel zorgt voor een stijging van uw woningwaarde. Kijk hier als u meer wilt  weten over hoeveel zonnepanelen u nodig heeft?

Zoekomst is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker. Kijk op www.zonzekerzonderzorgen.nl voor meer informatie.

Voor iedere afgeronde zonnepanelen installatie doneren wij meerdere bomen aan de Stichting Trees For All.