Zonnepanelen

Bij Zoekomst vinden we het belangrijk dat we topkwaliteit combineren met een persoonlijke service. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een 9.4! Wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zonnepanelen installateur Zoekomst
Zonnepanelen bedrijf Zoekomst
Zonnepanelen bedrijf Zoekomst installatie

Ons assortiment is geselecteerd op een aantal belangrijke pijlers

  • Rendement van de zonnepanelen met een Watt piek range vanaf 400 wp.
  • Opbrengstgarantie tot wel 30 jaar
  • Productgarantie tot wel 25 jaar 

Slimme investering, zeker nu stroom weer duurder wordt

De energieprijzen stijgen al een aantal jaren op rij en het einde is niet in zicht. Wilt u meer grip op uw energierekening, dan is zelf opwekken een slimme keuze.

Waar plaatsen?

Een legplan wordt vaak gebaseerd op een zuidelijke oriëntatie. Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk en daarom bieden we ook oost/west oplossingen aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij uw woning of bedrijfspand? Zoekomst kunt u hierin adviseren. 

Waar moet u op letten?

Zonnepanelen die met schaduw bedekt worden, zullen minder renderen. Denk hierbij aan schoorstenen, bomen en andere objecten. Optimizers zijn hier een goede uitkomst. Zij zorgen ervoor dat het zonnepaneel apart geschakeld wordt en het rendement van het andere zonnepaneel niet benadeelt.

Gunstiger energielabel!

Zonnepanelen op uw dak, hebben een zeer gunstig effect op uw energielabel. Wist u dat het zelfs niet mogelijk is om een energielabel A te krijgen, wanneer u geen zonnepanelen heeft? Een sterk energielabel zorgt voor een stijging van uw woningwaarde. Kijk hier als u meer wilt  weten over hoeveel zonnepanelen u nodig heeft?

Zoekomst is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker. Kijk op www.zonzekerzonderzorgen.nl voor meer informatie. kunt u meer informatie vinden. 

Voor iedere afgeronde zonnepanelen installatie doneren wij aan de Stichting Trees For All ( www.treesforall.nl )