Zonnepanelen


 In 2001 opgericht in het koude Ontario in Canada. Met een netwerk van in maar liefst 150 landen, is Canadian Solar uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van PV-systemen wereldwijd. In totaal heeft Canadian Solar maar liefst 36 GW aan zonnepanelen gefabriceerd en geleverd. 


Voordelen

 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • Optimale opbrengst door de laatste technologie.

Nadelen

 • Productgarantie is matig vergeleken met de concurrentie.

 

Watt piek range 360 - 380
Productgarantie 12 - 25  jaar

Opbrengstgarantie 25 jaar

Het Koreaanse Hyundai is voor de meeste bekend uit de auto branche. Sinds een aantal jaren ook actief in de PV-branche.  Met bijna 50 jaar ervaring in verschillende facetten is Hyundai kundig op meerdere gebieden. 

 

Voordelen

 • Lange productgarantie voor een schappelijke prijs.
 • Bieden de efficiënte shingle panelen aan.

Nadelen

 • Panelen hebben een afwijkende maat wat soms niet helemaal uitkomt op een Nederlands dak. 

 

Watt piek range  400
Productgarantie 25  jaar

Opbrengstgarantie 25  jaar

Een kleinere maar hoogwaardige leverancier voor de zonnepanelen. Solarwatt is opgericht in 1993 in het Duitse Dresden. Tot op heden produceren zij hoogwaardige zonnepanelen met de glas op glas technologie. Solarwatt is de uitstekende keuze voor wie op zoek is naar de best haalbare kwaliteit zonnepanelen. 

 

Voordelen

 • 5 jaar verzekering tegen alle externe invloeden op de panelen.
 • Biedt een optimale garantie.

Nadelen

 • Het heeft een stevig prijskaartje. 

 

 

Watt piek range 360

Productgarantie 30 jaar

Opbrengstgarantie 30 jaar
Verzekering 5 - 10 jaar

Zonnepanelen bedrijf met vakkundige installatie

Bij Zoekomst combineren we topkwaliteit met een uitmuntende service. Niet voor niets bevelen onze klanten ons aan met een 9,4 uit meer dan honderd beoordelingen. Wilt u ook overtuigd worden, wij komen graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.

Zonnepanelen installateur Zoekomst
Zonnepanelen bedrijf Zoekomst
Zonnepanelen bedrijf Zoekomst installatie

Installateur van volwaardige zonnepanelen

Ons assortiment is geselecteerd op een aantal belangrijke pijlers

 • Rendement van de zonnepanelen met een Watt piek range vanaf 360 wp.
 • Opbrengstgarantie van minimaal 25 jaar
 • Productgarantie tot wel 30 jaar

Slimme investering, zeker nu stroom weer duurder wordt

De energieprijzen stijgen al een aantal jaren op rij en het einde is niet in zicht. Wilt u meer grip op uw energierekening, dan is zelf opwekken een slimme keuze. Daarnaast kunt u vaak de BTW terugvragen, waardoor u dus 21% terugkrijgt van uw investering. Zoekomst kunt u hierin adviseren.

Waar plaatsen?

Zonnepanelen worden meestal op daken geplaatst aan de meest zuidelijke kant. Daar waar de zon het langst schijnt, maar het is ook mogelijk om panelen te plaatsen op andere constructies die draagkrachtig genoeg zijn. Zoekomst kunt u hierin adviseren. Wij komen graag langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden op uw dak.

Waar moet u op letten?

Zonnepanelen die met schaduw bedekt worden, zullen minder renderen. Denk hierbij aan schoorstenen, bomen en andere objecten. Optimizers zijn hier een goede uitkomst. Zij zorgen ervoor dat het zonnepaneel apart geschakeld wordt en het rendement van het andere zonnepaneel niet benadeelt.

Onderhoud van zonnepanelen

Zoekomst biedt een pakket aan voor het onderhoud van uw zonnepanelen. Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen. Mocht u vragen hebben betreft het onderhoud van de zonnepanelen, kunt u contact opnemen met ons.

Gunstiger energielabel!

Zonnepanelen op uw dak, hebben een zeer gunstig effect op uw energielabel. Wist u dat het zelfs niet mogelijk is om een energielabel A te krijgen, wanneer u geen zonnepanelen heeft? Een sterk energielabel zorgt voor een stijging van uw woningwaarde. Kijk hier als u meer wilt  weten over hoeveel zonnepanelen u nodig heeft?

Zoekomst is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker. Kijk op www.zonzekerzonderzorgen.nl voor meer informatie.

Voor iedere afgeronde zonnepanelen installatie doneren wij meerdere bomen aan de Stichting Trees For All.