OVER ZOEKOMST

Zonnepanelen

Ons aanbod is samengesteld met aandacht voor essentiële aspecten die bijdragen aan optimale prestaties. Belangrijke pijlers zijn: 

  • Rendement 
  • Opbrengstgarantie tot 30 jaar
  • Productgarantie tot 25 jaar
  • Slimme investering 

De zonnepanelen hebben een vermogen vanaf 430 wp. Dit staat garant voor een efficiënte energieopwekking. Zonne-energie is een ideale combinatie met een airco, laadpaal of thuisaccu. Onze adviseurs kunnen u adviseren over de optimale opstelling van uw woning of bedrijfspand. 

Zoekomst BV

Zonnepanelen en kwaliteit

Waar moet u op letten?

Zonnepanelen die met schaduw bedekt worden, zullen minder renderen. Objecten zoals schoorstenen, bomen en andere obstakels kunnen de energieopbrengst van uw zonnepanelen verminderen. Optimizers zijn hier een effectieve oplossing voor. Een optimizer zorgt ervoor dat een zonnepaneel apart geschakeld wordt en het rendement van een ander zonnepaneel niet benadeelt. 

Zoekomst is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker. Kijk voor meer informatie op: www.zonzekerzonderzorgen.nl .

Gunstiger energielabel!

Zonnepanelen op uw dak, hebben een gunstig effect op uw energielabel. Wist u dat het zelfs niet mogelijk is om een energielabel A te krijgen, wanneer u geen zonnepanelen heeft? Een sterk energielabel zorgt voor een stijging van uw woningwaarde. 

 

Voor iedere afgeronde zonnepanelen installatie doneren wij aan de Stichting Trees For All. Kijk voor meer informatie op: www.treesforall.nl.

Hier zijn we de beste in

Advies op maat

Elke installatie wordt afgestemd op uw persoonlijke behoeften en kenmerken van uw woning of bedrijfspand. Wij zorgen voor een oplossing die perfect past bij uw specifieke situatie en wensen. Hierbij staat persoonlijk contact centraal. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en garanderen u jarenlang comfort.