Klimaattechniek

Bij Zoekomst werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten. Daarom is er gekozen om uitsluitend met ketels en airco's te werken, die een hoge kwaliteit hebben. Alle ketels en airco's zijn voorbereidt op de toekomst met hun hoge rendement. 

Koelen en/of verwarmen wij helpen u graag!

In Nederland kan de temperatuur erg uiteenlopend zijn. In de winter is het koud en in de zomer kan het heet worden. Belangrijk dus om alle middelen in huis te hebben om de juiste temperatuur te regelen op een efficiënte manier.

Koelen via een airco aan de muur!

U zal ongetwijfeld steeds vaker airco units zien hangen aan de buitenmuren van panden in uw buurt. Dit komt voornamelijk doordat het in de zomer steeds warmer wordt en omdat airco’s laten plaatsen steeds betaalbaarder wordt. Met een airco kunt u de temperatuur in uw kamers soms met wel 20 graden laten dalen in een korte tijd. U investeert in uw wooncomfort, geniet van een betere nachtrust en een gezonder klimaat. Daarnaast is er de mogelijkheid om de airco te voorzien van UV filters om de luchtkwaliteit binnen uw huis te verbeteren.

Wist u dat u ook met een airco kunt verwarmen?

Een airco-unit kan het koelproces omdraaien en dus ook warme lucht de kamer in blazen. U verwarmt dan de ruimte waar de airco hangt snel en goedkoop. Dit komt, omdat de airco gebruik maakt van stroom in tegenstelling tot uw CV ketel die gas verbruikt. Een veel duurdere manier om te verwarmen. Een extra bijkomstig voordeel dus van een airco. Bij Zoekomst werken we alleen met merken die hoge kwaliteit leveren, hoog rendement en zorgen we ook nog voor een betaalbare oplossing.

Klinkt goed? Neem vrijblijvend contact met ons of voor een afspraak!