Zonne energie via Zoekomst!

Bij Zoekomst werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten. Zonnepanelen hebben nou eenmaal een langere terugverdientijd, daarom is het belangrijk dat hier niet op bespaard wordt. Hetzelfde geldt voor de omvormers. Onze adviseurs zullen daarom altijd de beste producten aanbieden die perfect op uw situatie en wensen aansluiten. 

Hoe werkt Zonne energie?

Energie die u opwekt via zonnepanalen staat ook wel bekend als PV-energie. Een onuitputtelijke bron van energie, omdat de zon elke dag schijnt en direct tot elektriciteit omgevormd kan worden. Dit gebeurt in de zonnecellen die zich bevinden in de zonnepanelen. Deze worden door het zonlicht elektrisch geladen en creëren daarmee stroom.  De energie van deze panelen worden vervolgens door een omvormer omgezet in bruikbare stroom (wisselstroom). Dit is de stroom die u bijvoorbeeld thuis verbruikt, wanneer u televisie kijkt, uw smartphone oplaadt of bijvoorbeeld uw oven aan zet. Zolang de zon op de panelen schijnt wordt zonne energie opgewekt. Kortom een duurzame vorm van energie opwekken.

Heeft u interesse in meer informatie voor een passende oplossing? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op. Zoekomst helpt consumenten met klimaatoplossingen. Zoals zonnepanelen, airco's plaatsen, laadpalen en ketels. Zodat u comfortabel, duurzaam en betaalbaar kunt wonen.

Hoe werkt zonne energie